Renovare garsoniera

•  Pachet garsoniera

•  2000 Euro

click detalii

Renovare apartament 2 camere

•  Renovare Apartament 2 camere:

•  2650 Euro:

click detalii

Renovare apartament 3 camere

•  Renovare Apartament 3 camere:

•  3200 Euro

click detalii

Renovare apartament 4 camere

•  Renovare Apartament 4 camere:

• 4000 Euro

click detalii

 

Oferta constructii case 2016

 

Pret constructie casa la rosu: de la 148 Euro/mp (manopera + materiale)

Pret constructie casa la cheie: de la 315 Euro/mp (manopera + materiale)

Amenajari interioare apartamente

Avand o experienta de 10 ani in amenajari interioare atat in Bucuresti cat si in tara va oferim idei si solutii pentru diverse lucrari de amenajari ale apartamentului sau casei dumneavoastra.

Fie ca este vorba de amenajari interioare apartamente sau case firma noastra de constructii va poate oferi consultanta gratuita pentru a alege cele mai bune materiale si a obtine rezultate excelente dar si un raport calitate-pret foarte bun.

Putem executa orice fel de amenajari interioare: amenajari interioare apartamente, amenajari interioare case, amenajari interioare spatii comerciale, amenajari interioare restaurante si asa mai departe.

Scopul nostru principal fie ca este vorba de amenajari interioare apartamente sau alt spatiu este cel al obtinerii de confort si al luxului dorit de dumneavoastra.

Pe langa amenajari interioare apartamente si case firma noastra va ofera servicii foarte bune de: constructii case (case la cheie, case la rosu), renovari interioare ( renovari apartamente, renovari case, renovari bai, renovari bucatarii, renovari dormitor, renovari garsoniere).

Daca aveti nevoie sa va amenajati apartamentul, un spatiu interior sau orice alta lucrare de constructie sau renovare la preturi foarte bune va stam la dispozitie la telefon: 0735 390 490 / 0735 100 666 ,  pe mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , sau completati formularul de la pagina de contact.