Renovare garsoniera

•  Pachet garsoniera

•  2000 Euro

click detalii

Renovare apartament 2 camere

•  Renovare Apartament 2 camere:

•  2650 Euro:

click detalii

Renovare apartament 3 camere

•  Renovare Apartament 3 camere:

•  3200 Euro

click detalii

Renovare apartament 4 camere

•  Renovare Apartament 4 camere:

• 4000 Euro

click detalii

 

Oferta constructii case 2016

 

Pret constructie casa la rosu: de la 148 Euro/mp (manopera + materiale)

Pret constructie casa la cheie: de la 315 Euro/mp (manopera + materiale)

 

Firma de constructii – cum sa alegi firma de constructii pentru casa sau apartamentul tau?

Construirea unei case, renovarea sau amenajarea ei sau a unui apartament poate fi una dintre cele mai “satisfacatoare” alegeri comparativ cu achizitionarea unei “locuinte de-a gata”.
Este indicat sa incepi lucrarile numai daca esti sigur ca poti investi timp si nu doar o suma de bani.
Este foarte important sa ai vreme pentru verificarea muncii depuse de o echipa sau o firma de constructii.

Mai jos va prezentam in detaliu factorii de care trebuie sa tineti cont cand sunteti in perioada de selectie a firmei de constructii:

Experienta anterioara a firmei de constructii si portofoliu sunt esentiale:

Fie ca este vorba despre serviciul de constructii case (case la cheie, case la rosu), renovari apartamente, renovari case sau amenajari interioare case si apartamente cele mai importante elemente cand alegi o firma de constructii sunt:  experienţa acestuia în proiecte similare şi capacitatea financiară a acestuia.


Experienţa similară ne dă o oarecare certitudine că firma de constructii respectiva a mai finalizat proiecte asemănătoare, în plus de asta, putem obţine şi cateva referinte de la foştii clienţi.
Capacitatea financiară este de asemenea foarte importantă deoarece nu se pot demara lucrările cu o firma de constructii care în câteva luni poate să dea faliment şi sa fie nevoie să se reia întregul proces de selecţie.
Rolul project managerului este extrem de important pentru a coordona întreaga activitate fie ea de constructie, renovare sau amenajare. Apoi, avem şeful sau şefii de şantier şi responsabilii cu aprovizionarea. Project manager-ul este răspunzător de intreaga lucrare. La construcţiile (lucrarile) mai mici, rolul acesta îl are şeful de şantier.

In aceste vremuri de criză, există teama că uneori calitatea lasă de dorit, având în vedere concedierile masive care se fac în domeniul constructiilor.
Cu toate acestea trebuie să avem însă grijă ca proiectul de construcţie să fie respectat, materialele agreate să fie folosite în cantităţile contractate.


Pretul foarte mic practicat de o firma de constructii poate ascunde foarte multe neregularitati :

In momentul cand va hotarati sa construiti, amenajati sau sa renovati un apartament sau o casa este indicat ca procesul de alegere pentru firma de constructii să se facă la recomandarea arhitectului. Acesta cunoaşte cel mai bine proiectul casei şi va şti cu exactitate profilul constructorului de care este nevoie. In alegerea firmei de constructii va trebui sa ţineti seama şi de portofoliul de clienţi al constructorului, precum şi de opinia unui sau mai multor clienti care au casă construită de cel puţin un an de acelaşi constructor.

Una dintre cele mai importante condiţii pentru ca o lucrare de constructie să aibă calitatea dorită este ca persoana care se ocupă de şantier să fie una competentă - aceasta ar trebui să fie dirigintele de şantier desemnat de respectiva firmă de construcţii. Conform legii, dirigintele de şantier este răspunzător pentru calitatea lucrărilor şi pentru respectarea proiectului.

In momentul de fata piaţa de construcţii este una foarte dificilă, dar această perioadă de criza are şi „beneficii“. Unul dintre „beneficii“ este creşterea calităţii lucrărilor de construcţie. În perioada de criză, forţa de muncă disponibilă care rezistă în piaţă este în mod cert cea de calitate, calificată.
O firmă foarte serioasă de construcţii îşi păstrează întotdeauna cei mai buni oameni, iar in aceste vremuri de criza resursa umana pe langa alte elemente este foarte importanta si nu se poate renunţa la ea.
De asemenea la construcţia unei case, amenajarea sau renovarea ei sau a unui apartament preţul nu ar trebui să fie unicul criteriu de selecţionare al constructorului. Locuinţa respectivă trebuie vazuta ca o investiţie pe termen lung şi trebuiesc analizate opţiunile ce oferă cele mai bune rezultate în timp. Este recomandat sa alegeti o firma de construcţii specializata în construirea de case ecologice (eficiente din punct de vedere energetic).

Firmele de constructii specializate in locuinte ecologice dispun de tehnologii şi soluţii mult mai bune care determină scăderea cheltuielilor de întreţinere.

Firma de constructii ecologice poate să se consulte cu arhitectul care a făcut designul casei, care îi poate recomanda cea mai bună soluţie. Constructorul trebuie să dispună de specialişti foarte buni pe structură şi rezistenţă. Aceste elemente sunt de o importanţă critică în construcţia unei case. De asemenea, firma de constructii trebuie să aibă specialişti foarte buni pe partea instalatii electrice, termică si sanitare, izolaţii şi finisaje.  Pe un şantier de dimensiuni mari, şeful de şantier este indispensabil.
Pe un şantier de dimensiuni mai mici, cum sunt casele individuale realizate în regie proprie, există de obicei un şef de echipă care îi supervizează şi îi coordonează pe muncitori în funcţie de lucrările specifice. Oamenii trebuie să ştie că, în timpuri de criză, creşte nivelul calităţii, iar preţurile scad. Vor rezista pe piaţă doar cele mai bune firme de constructii care pot oferi lucrări de o înaltă calitate la preţuri rezonabile deoarece competiţia este foarte mare şi toţi se luptă să supravieţuiască.
Important ! Firma noastra de constructii are un portofoliu foarte mare de lucrari si clienti multumiti, suntem capabili sa oferim intregul pachet de servicii de constructii incepand de la consultanta (gratuita) pana la executarea  propriuzisa a lucrarii, oferim garantie pentru toate lucrarile noastre intre 2-10 ani iar preturile practicate sunt transparente, corecte si negociabile.
Va asteptam cu mare drag sa ne dati detalii despre lucrarea dvs la 0735 390 490 / 0735 100 666 , pe Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , sau completati formularul de la pagina de contact.
In aceste vremuri de criza este tot mai simplu să alegi o firma de construcţii care ofera calitate si un pret mai bun.